Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ratatouille ala Iris recept
Ratatouille ala Iris recept

Ratatouille ala Iris


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 100 graden celsius.
Doe witte wijnazijn, olijfolie, rozemarijn, knoflook en thijm in een vuurvaste bak en plaats voor 30 minuten in de oven.
Schenk hierna over de tomaatjes en laat ongeveer 1,5 uur marineren.
Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
Doe ui, aubergine, courgette en paprika in een grote vuurvaste schaal. Schenk de marinade over de groenten en plaats in de oven. Bak intussen de champignons in wat boter licht bruin.
Voeg na 30 minuten de tomaten en de champignons toe aan de ovenschaal en plaatst nog 15 minuten in de oven.
Voeg nog wat versgemalen peper en zeezout toe naar smaak en serveer direct.

Serveersuggesties

Lekker bij lamskoteletten en risotto.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ratatouille ala iris recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven