Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode uien compote recept
Rode uien compote recept

Rode uien compote


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Bak in een braad-of steelpan in 50 gram boter op laag vuur in 30 minuten de uienringen, tot ze karameliseren. Roer de appelstroop, balsamicoazijn en rozijnen erbij en kook alles zachtjes tot een jamachtige substantie. Kan uren van te voren worden bereid. Af laten koelen en opnieuw verwarmen of koud serveren. Lekker bij wildgerechten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode uien compote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven