Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken andijvie met knoflook recept
Roergebakken andijvie met knoflook recept

Roergebakken andijvie met knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snijd de ui en de teentjes knoflook fijn. Zet een wok of braadpan op het allerhoogste vuur en schenk er als de pan heet is een scheutje olie in. Roerbak de helft van de andijvie 3 minuten in de hete pan. Schep de andijvie uit de pan. Droog de pan met keukenpapier. Verhit nog een scheutje olie en roerbak de ui 3 minuten. Voeg de knoflook toe en roerbak nog 1 minuut. Voeg de rest van de rauwe andijvie toe en roerbak 3 minuten. Voeg de al eerder geroerbakte andijvie en de crème fraiche toe en roerbak nog 1 minuut. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met gebakken aardappelen en gehaktballen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roergebakken andijvie met knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven