Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rostikoek met brie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit boter in een pan, bak de rösti en bestrooi het met peper en zout.
Voeg de helft van de bosui bij het opgeklopde ei. Schenk de eimassa over de rösti, tot koek vormen en iets plat drukken. Brie en de rest van de bosui erop leggen. Afgedekt ca. 5 minuten bakken totdat de onderkant iets bruin is en de brie gesmolten

Serveersuggesties

Je kunt eindeloos variëren op dit thema, het is ook lekker met brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rostikoek met brie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven