Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salami-ciabatta recept
Salami-ciabatta recept

Salami-ciabatta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de olijfolie in een kommetje. Pel de knoflook en pers hem boven de olie uit. Snijd de tomaten in reepjes. Snijd het brood 10 keer schuin in en bestrijk het brood en de inkepingen met de knoflookolie. Vul de inkepingen met de plakjes salami en steek in elk plakje tomaatreepjes, kaas en kruiden. Verpak het brood in alu-folie en rooster het onder de grill 10 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salami-ciabatta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven