Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sinaasappel-preisalade recept
Sinaasappel-preisalade recept

Sinaasappel-preisalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de prei in halve ringen en was deze zorgvuldig. Doe de jus d'orange en de honing te samen in een hitte bestendige kom en laat het mengsel warm worden in de magnetron, zodanig dat de honing oplost. ca (1 minuut) Meng dan de prei met het sinaasappel-honing mengsel en laat het goed koel een uurtje staan. Erg lekker bij mijn kantooki kuiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sinaasappel-preisalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven