Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjes met komijnekaassaus recept
Spruitjes met komijnekaassaus recept

Spruitjes met komijnekaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spruitjes in water en met zout in 8.5 min. beetgaar. De tijd is afhankelijk van de grote van de spruitjes. De saus bereiden met melk volgens gebruiksaanwijzing. Voeg de komijnekaas toe aan de saus. Laat de kaas al roerende smelten. Verdeel de spruitjes over 4 borden. Schenk de saus nu over de spruitjes. Serveer er gekookte aardappelen of gebakken krieltjes bij. Als vlees kunt u rollade of een schnitzel nemen. Tip: u kunt ook andere kaassoort gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spruitjes met komijnekaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven