Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpeertjes op de ouderwetse manier in de slowcooker recept
Stoofpeertjes op de ouderwetse manier in de slowcooker recept

Stoofpeertjes op de ouderwetse manier in de slowcooker


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peertjes en halveer ze en verwijder de klokhuisjes.
Verhit in een pannetje de rode druivensap, de suiker, kruidnagels en het citroensap.
Doe de stoofpeertjes en de kaneelstok in de pan van de slow cooker en giet de vloeistof eroverheen. De stoofpeertjes moeten ongeveer 1/3 in het vocht liggen. Laat ze 12 uur sudderen op stand low.
Als je het de avond van tevoren maakt hebben ze ruim de tijd. Kijk s 'morgens even of ze al rood zijn als dat niet zo is laat je ze nog wat langer staan.
Haal de stoofperen uit de slow cooker en bind het vocht eventueel met een beetje arrowroot, doe dit over de stoofpeertjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpeertjes op de ouderwetse manier in de slowcooker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven