Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zelfgebakken kroepoek recept
Zelfgebakken kroepoek recept

Zelfgebakken kroepoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Frituurvet verhitten rond de 180 graden.
Een paar stukjes kroepoek in het vet doen voorzichtig.
Zodra ze naar boven komen schep je ze er uit met een schuimspaan en laat je ze uitlekken op het bakpapier in een schaal.
Niet teveel in een keer in het vet doen , dan kan het vet over lopen.
Als je meerdere soorten hebt doe je elke soort in een eigen schaaltje.
Warm zijn ze het lekkerst.
Veel goedkoper dan kant en klaar en ze hebben allemaal vormen en structuren!

Lekker bij de oosterse maaltijd of bij de borrel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zelfgebakken kroepoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven