Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladelikeur recept
Chocoladelikeur recept

Chocoladelikeur


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Meng de suiker, vanillesuiker en de cacao goed door elkaar. Maak dit aan met het water. Verwarm het mengsel al roerende in een pan met een dikke bodem. Roer (op het vuur) tot alle suiker opgelost is. Laat het mengsel onder af en toe roeren afkoelen en roer er daarna de alcohol door. Doe het in een schone fles en sluit die goed af. Laat het minsten twee weken staan. Af en toe schudden. De drank wordt steeds lekker naarmate hij langer staat. Voor het serveren even voorzichtig schudden.

Allergenen Informatie

Voor dit chocoladelikeur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven