Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Scarlatini


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de aardbeien met de suiker en het citroensap in een vuurvaste kom.
Dek ze af met plasticfolie en ze de kom op een pan met net niet kokend water.
Laat de aardbeien in 1 uur zacht worden en vul het water in de onderpan zo nodig aan.
Giet de aardbeien en de vloeistof in een fijne zeef boven een maatbeker druk de vruchten niet uit, dan wordt het sap troebel. Gooi de inhoud van de zeef weg. Roer de Frangelico door de aardbeiensiroop en zet koel weg.
Verdeel de aardbeiensiroop over zes glazen en vul ze op met de prosecco of mousserende wijn.

Allergenen Informatie

Voor dit scarlatini recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven