Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlottende sorbet recept
Vlottende sorbet recept

Vlottende sorbet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm 10 centiliter water. Doe daar het limoensap bij en los daarin de suiker op. Meng er de limoenschil bij en laat dit afkoelen. Schenk dit in een potje die in de diepvries mag. Plaats dit een 4-tal uurtjes in de diepvries en roer dit mengsel regelmatig om. Verdeel dit mengsel nu over 4 champagneglazen, overgiet met de champagne en serveer onmiddellijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vlottende sorbet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven