Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
IJskoffie Chef Gareth recept
IJskoffie Chef Gareth recept

IJskoffie Chef Gareth


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm koffie, reep chocolade en de melk en roer hier vervolgens een beetje allesbinder door zodat de koffiechocolademelk wat dikker wordt. Laat vervolgens alles afkoelen, eventueel in de koelkast. Meng in de blender bananen met het ijs en de rum. Voeg toe de ijskoude koffiechocolademelk en mix alles snel door elkaar. Schenk in een longdrinkglas en sluit af met een toefje slagroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ijskoffie chef gareth recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven