Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
MM ijskoffie recept
MM ijskoffie recept

MM ijskoffie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Per glas: Doe een glas vol ijsblokken in blender. Voeg koffie en gecondenseerde melk (plus eventueel likeur of brandy) toe en blendeer tot een romige massa is verkregen. Heerlijk bij zeer hete zomerdagen. (Voor wat betreft de melk: dit is zeer zoet, dus oppassen met dat " naar smaak').

Serveersuggesties

Men kan wat de likeur betreft iedere likeur die goed combineert met koffie nemen. Je kan natuurlijk ook brandy nemen. Ik heb dit ook wel als toetje geserveerd met een flinke dot slagroom en voor garnering wat koffieboontjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mm ijskoffie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven