Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ponche crema (eierpunch) recept
Ponche crema (eierpunch) recept

Ponche crema (eierpunch)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Scheid de dooiers van het eiwit. Blender de eidooiers tot de geur er af is (ongeveer 5- 10 minuten). Voeg een voor een de blikjes gecondenseerde melk toe. Voeg de vanille-essence en de rum toe. Laat nog ongeveer 10 minuten blenderen. Spoel een lege fles (0,7 liter of 1 liter) goed om met heet water. Laat goed drogen. Giet de Ponche crema in de fles. Sluit de fles af als het schuim weg is. Koel bewaren.

Serveersuggesties

Lekker als drankje met wat ijsklontjes er in. Ook lekker over fruitcocktail, leuk als toetje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ponche crema (eierpunch) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ponche crema (eierpunch) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies

  • In plaats van eieren, 1 of 2 flessen advocaat gebruiken. Smaak prima en geen last van geur of salmonella
    Donminguel gaf dit recept op 19 april 2014 5 uit 5 sterren
  • De salmonella zit in de eierschil, even de ei koken 45 tot 60 sec. De ongekookte ei gebruiken gewoon.
    Koriander gaf dit recept op 6 november 2013 5 uit 5 sterren
  • Rauw ei kan toch niet vanwege evt. salmonella?
    Cyn gaf dit recept op 9 januari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven