Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlierbloesem limonade (soc of holunderblüte saft) recept
Vlierbloesem limonade (soc of holunderblüte saft) recept

Vlierbloesem limonade (soc of holunderblüte saft)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de bloemschermen en verwijder eventueel ongedierte. Doe de schermen in een grote glazen pot. Boen de citroenen schoon en snijd ze in plakken. Doe de citroen, suiker en citroenzuur bij de bloemschermen. Vul de fles met water en roer het geheel eenmaal om. Zet de fles ongeveer 2 dagen in de volle zon. Roer zo af en toe, totdat de suiker geheel is opgelost. Zeef het geheel door een doek en doe de limonade in schone flessen. Koel bewaard ongeveer een tot twee weken houdbaar. Serveer koel met ijsblokjes, eventueel verdund met water of spa rood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vlierbloesem limonade (soc of holunderblüte saft) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Vlierbloesem limonade (soc of holunderblüte saft) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Hoeveel gram is een zakje citroenzuur? 80 gram? Dus 160 gram in totaal?
    Bezoeker gaf dit recept op 19 juni 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven