Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aperitiefhapje gezond recept
Aperitiefhapje gezond recept

Aperitiefhapje gezond


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd of maal sjalot heel fijn. Prak het ei ook heel fijn. Pureer de staafjes surimi en de tonijn (elk afzonderlijk) in de keukenmachine. Vermeng de tonijn met de sjalot en de light mayonaise, de surimi, het ei en de mayonaise mengen. Snijd de tomaatjes in twee, hol ze uit (spaar het tomatensap en de pitjes voor in soep) vul de helft van de tomaten met tonijnmengsel en de andere helft met surimi mengsel lekker en gezond!

Allergenen Informatie

Voor dit aperitiefhapje gezond recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven