Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-leverpaté recept
Appel-leverpaté recept

Appel-leverpaté


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de tijm en trek de takjes eraf, op een paar takjes na. Pel en snipper de ui. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem klein. Fruit de uisnippers kort in de hete boter. Fruit de appel en de tijm ca. 5 minuten onder constant roeren in de hete boter tot ze zacht worden. Breng op smaak met zout en peper en laat het geheel afkoelen. Roer de leverworst en de room tot een crème, roer het appelmengsel door de crème. Breng op smaak met calvados. Garneer met de overige tijm en een paar schijfjes appel. Lekker met vers stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel-leverpaté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven