Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Borrelhapje/rivierkreeft recept
Borrelhapje/rivierkreeft recept

Borrelhapje/rivierkreeft


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het brood in plakjes en smeer deze in met groene pestosaus. Bak deze af in de oven. Na afkoelen: Beleg met een klein blaadje sla. Hierop de eiersalade, dun laagje. Leg hierop de rivierkreeft. Eventueel garneren met gesnipperde bieslook

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit borrelhapje/rivierkreeft recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven