Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gerookte zalmmousse recept
Gerookte zalmmousse recept

Gerookte zalmmousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatineblaadjes in koud water tot ze zacht zijn. Pureer de zalm in een blender of foodcompressor. Roer de yoghurt, de mosterd en de mayonaise erdoor. Verhit 2 eetlepels water en los hierin van het vuur de goed uitgeknepen gelatine op. Roer de gelatine door het zalmmengsel en breng op smaak met zout en peper.
Spoel een gladde vorm met koud water en schep het zalmmengsel erin. Laat de zalmmousse minstens 2 uur in de koelkast opstijven.
Stort de mousse op een bord en garneer met toefjes peterselie. Lekker met stokbrood em peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gerookte zalmmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven