Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haring-bietenslaatje recept
Haring-bietenslaatje recept

Haring-bietenslaatje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappeltjes schoon en kook ze in ruim water in 1 5 minuten gaar. Giet ze af en laat ze 5 minuten afkoelen. Meng de bieslook door de crème fraiche en breng op smaak met zout en peper. Schep de bietjes, de haring en de tuinkers (wat voor de garnering na) erdoor. Snijd de bovenkanten van de aardappeltjes af en hol ze uit, maar houd een redelijke dikke schil over zodat ze nog steeds stevig blijven. Snijd een klein plakje van de onderkant zodat ze rechtop staan. Schep de salade in de aardappeltjes en serveer lauwwarm. Garneer met de achtergebleven tuinkers.

Allergenen Informatie

Voor dit haring-bietenslaatje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven