Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hete balletjes recept
Hete balletjes recept

Hete balletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het gehakt aan met de ingrediŽnten. Behalve de knoflook. Laat het gehakt staan. Doe de knoflook in een kom met zout. Als je hem iets fijn snijd, hoef je minder kracht te gebruiken om het te pletten. Dit vind ik smaakvoller dan door de pers. Voeg deze saus samen met de aangemaakte gehakt en maak er dan 4 cm balletjes van. Bak het goed gaar in wat olie als je alleen rundergehakt neemt. Met varkensgehakt erbij is dit niet nodig.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hete balletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven