Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Honinggarnalen recept
Honinggarnalen recept

Honinggarnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm een frituurpan op 180 graden C. Dep de garnalen droog en bestuif ze met maizena (schud het overtollige eraf). Klop de eiwitten in een schone droge vetloze kom tot er pieken ontstaan. Voeg de extra maizena en wat zout toe en klop alles tot een glad mengsel. Pak de garnalen bij de staart en doop ze in het beslag. Frituur ze voorzichtig in 3.5 minuten krokant en goudbruin. Goed uit laten lekken op keukenpapier. Verwarm intussen de extra olie en de honing in een steelpan 2.5 minuten op matig vuur tot het mengsel begint te borrelen. Leg de garnalen op een schaal en giet de honingsaus er over. Bestrooi ze met sesamzaad en serveer ze direct.

Allergenen Informatie

Voor dit honinggarnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven