Kaasbitterballetjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Maal de met de in de keukenmachine.
  2. Draai van dit mengsel 4 balletjes ter grootte van een bitterbal.
  3. Maal ook de belegen met de rode in de keukenmachine en draai hier ook 4 balletjes van.
  4. Laat beide mengsels 20 minuten opstijven in de koelkas, afgedekt met plasticfolie.
  5. Klop de los en strooi in een diep bord.
  6. Verwarm de frituurolie tot 180 graden C.
  7. Dompel de balletjes eerst in het geklopte ei en wentel ze door het .
  8. Herhaal dit nog 2 keer, zodat alle balletjes 3 laagjes hebben.
  9. Frituur de kaasballetjes in ca. 3 minuten goudbruin en gaar.
  10. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  11. Serveer met prikkers en nog wat extra dip van de en de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • brandnetelkaas, kaas, pesto, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1179 kcal
58%4716 kcal
Vetten
17 g.
24%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaasbitterballetjes