Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Leverpastei met bruschetta recept
Leverpastei met bruschetta recept

Leverpastei met bruschetta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de bieslook (leg een paar sprietjes opzij voor de garnering) en snijd de rest in ringetjes. Maak de tomaten schoon, snijd ze in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Roer de bieslook en de slagroom door de leverworst totdat het een gladde crème is. Breng op smaak met peper. Snijd het stokbrood in 4 langwerpige schijven en rooster het brood in een pan met hete olie aan beide kanten goudbruin. Maak de rucola schoon en laat hem uitlekken, snijd takjes eventueel kleiner. Beleg het brood met de rucola. Schep de leverpastei met 2 lepels of een ijsschep op het brood. Bestrooi de pastei met blokjes tomaat en de rest van de bieslook

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit leverpastei met bruschetta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven