Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Risottoballetjes met kabeljauw


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kabeljauw in kleine stukjes.
Bereid de risottorijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat de rijst afkoelen.
Schep de helft van de kabeljauw door de risotto.
Meng de andere helft met de paprikapoeder, kerriepoeder, de kappertjes en zout en peper naar smaak.
Kneed dit kabeljauwmengsel goed tot het plakkerig is.
Verdeel de risotto in 12 porties en vorm er met vochtige handen balletjes van.
Druk met je duim in elke risottobal een gat en duw hier een portie van het kabeljauwmengsel in.
Maak het gat dicht en kneed de risottobal weer mooi egaal.
Doe hetzelfde met de andere risottoballen.
Klop het ei los in een diep bord.
Haal de risottoballen eerst helemaal rondom door het ei en rol ze daarna door het paneermeel.
Verhit de frituurolie of het vet in de frituurpan tot 175 C.
Frituur de risottoballen met 4-6 tegelijk in 3.5 minuten goudbruin en gaar.
Laat ze op keukenpapier uitlekken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risottoballetjes met kabeljauw recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven