Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roggebroodrondjes met haringtartaar recept
Roggebroodrondjes met haringtartaar recept

Roggebroodrondjes met haringtartaar


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep eventueel de haringen droog en snijd ze in blokjes. Pel en snipper de ui.
Was de appel, snijd hem in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de appel in stukjes. Laat de kappertjes uitlekken en hak ze fijn.
Meng de haring, de ui, de appel en de kappertjes door elkaar.
Breng op smaak met zout, peper en azijn. Laat ca. 30 minuten marineren.
Was de sla, schud hem droog en scheur in stukken. Roer de roomkaas en de mierikswortel door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Bestrijk het roggebrood met de roomkaas, verdeel de sla erover en dan de haringtartaar. Garneer met de bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roggebroodrondjes met haringtartaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven