Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Shake 'm & Bake 'm recept
Shake 'm & Bake 'm recept

Shake 'm & Bake 'm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knijp het teentje knoflook uit, hak de spaanse pepertjes lekker fijn, schep ze in de zak op het lemet van het mes zodat je ze niet aanraakt! Want als je weer iets anders gaat doen met je handen en je zou ze hebben aangeraakt dan brandt het en dat is een vervelend gevoel. Zet een grillpan of hapjespan op het vuur. Stop de gamba's in een (pedaalemmer)zak. Doe de andere ingredienten erin, blaas lucht in de zak net als een balon. Draai de zak goed dicht en nu shaken maar! Je ziet de ingredienten op de garnalen zitten. Nu is het tijd om je garnalen lekker te bakken, je ziet ze meteen roze worden van kleur dan zijn ze ook meteen goed. Bak ze niet te lang dan worden ze droog.

Serveersuggesties

Lekker met witte rijst of opgebakken aardappelschijfjes.

Allergenen Informatie

Voor dit shake 'm & bake 'm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven