Sofficini

Ingrediënten

+ -
print

Voor 15-20 sofficini:

Vulling:

Voor paneren:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng in een pan met een dikke bodem met en aan de kook.
  2. Zodra de kookt, haal de pan van het vuur en voeg de gezeefde toe.
  3. Roer het mengsel met een houten lepel totdat je een dikke massa krijgt.
  4. Als het deeg een beetje afgekoeld is, zet die op een met bestoven bord en kneed tot het deeg glad en homogeen is.
  5. Dek het deeg af met folie en laat staan tot het helemaal afgekoeld is.
  6. Rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 3 mm en snijd met een beker rondjes (de grootte van je keuze).
  7. Vul de rondjes met blokjes en en een eetlepel bechamelsaus.
  8. Sluit de randen van sofficini met de vingertoppen goed af.
  9. Klop de gebroken met de vork met peper en los in een bord.
  10. Doe in het andere bord 100 gram .
  11. Laat de sofficini eerst in het eimengsel zakken.
  12. Met de vork keren en wanneer het helemaal bedekt is met ei, laten uitdruipen.
  13. Vervolgens in het leggen en zorgen dat het totaal met bedekt is.
  14. Sofficini in een beetje hete olie bakken tot het goud bruin is en met een groene salade serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, kaas, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, boter, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
752 kcal
37%1504 kcal
Vetten
24 g.
34%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
56 g.
21%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sofficini