Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visballetjes met creme fraiche recept
Visballetjes met creme fraiche recept

Visballetjes met creme fraiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bosuitjes in ringetjes. Verwijder de korstjes van het brood. Pureer de koolvis met augurk, ei, bloem, brood en creme fraiche. Meng de bosuitjes door het mengsel en breng het op smaak met zout. Vorm van het vismengsel 8 balletjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de balletjes rondom bruin. Laat ze in 5 minuten gaar stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visballetjes met creme fraiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven