Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zachte Kaaspaté recept
Zachte Kaaspaté recept

Zachte Kaaspaté


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180°C (gasstand 4). Strooi een enkele laag pijnboompitten op een bakplaat en rooster ze in 4 minuten lichtbruin. Laat ze afkoelen. Maal de pijnboompitten grof in de keukenmachine. Voeg verkruimelde feta, room en peper aan de pijnboompitten toe en mix alles tot een glad mengsel. Voeg de kruiden toe en mix alles kort tot het goed gemengd is. Bekleed een kom met plastic folie. Doe het mengsel in de kom en druk het stevig aan. Zet het minstens een uur in de koelkast tot het stevig is. Stort de paté op een bord, strijk hem met een mes glad en garneer hem eventueel met pijnboompitten en een takje kruiden.

Serveersuggesties

Serveren met toast of knapperig stokbrood. U kunt de paté maximaal 2 dagen van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren. Haal de paté 30 minuten voor u hem wilt serveren uit de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zachte kaaspaté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven