Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm-mierikswortelrondjes recept
Zalm-mierikswortelrondjes recept

Zalm-mierikswortelrondjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de mierikswortel door de roomkaas. Was en hek de dille. Bewaar een paar takjes voor garnering. Roer de dille door de verse kaas. Breng op smaak met zout, peper en citroensap. Verdeel de zalm op 2 plakjes na over de roggebroodrondjes. Lepel de kaascrème in een spuitzak met grote stervormig spuitmond. Spuit kleine piramides op de rondjes. Snijd de resterende zalm in smalle reepjes of kleine blokjes. Garneer de roggebroodrondjes met zalm, de overgebleven dille en een citroenschijfje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm-mierikswortelrondjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven