Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmcrostini met tomaat recept
Zalmcrostini met tomaat recept

Zalmcrostini met tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Halveer de tomaatjes en leg ze met de snijkant naar boven in een bakblik of lage ovenschaal, sprenkel en strooi er 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel Italiaanse kruiden, zout en peper over, schuif de tomaatjes ca. 10 cm. onder de hete grill en laat ze in ca. 4 minuten heet worden. Laat ze afkoelen tot lauwwarm, snijd intussen de zalm in kleine blokjes. Rasp boven een kommetje 1 theelepel van een gele citroen en knijp er een 1/2 theelepel boven uit. Klop er 2 eetlepels olijfolie door, de rest van de Italiaanse kruiden en de zout en de peper. Schep vervolgens de zalm erdoor. Snijd het stokbrood schuin in plakken van ca. 2 cm dik en rooster ze onder de grill mooi goudbruin. Schep de zalmsalade op de crostini's en leg er 2 halve tomaatjes op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmcrostini met tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven