Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmpassie recept
Zalmpassie recept

Zalmpassie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de passievruchten in 2-en en verwijder het vruchtvlees. Mix het vruchtvlees en duw het sap door een zeef. Laat de zalm marineren in het passievruchtensap gedurende 1 uur. Haal de zalm uit de marinade en snijd ze in dunne reepjes. Meng de marinade met de zure room en de zalmreepjes. Vul de passievruchten met het mengsel! Tip: Zet de halve passievruchten in schaal gevuld met grof gehakte ijs, de inhoud blijft heerlijk koel en ze vallen niet om!

Allergenen Informatie

Voor dit zalmpassie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven