Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-paprikasalade recept
Aardappel-paprikasalade recept

Aardappel-paprikasalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 25 minuten gaar. Giet ze af, laat ze afkoelen en snijd ze in blokjes. Pel en snipper de sjalotjes. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in reepjes. Hak de bleekselderij in stukjes. Doe de sjalotjes met paprika en bleekselderij in een kom. Meng de mayonaise met azijn, mosterd en room tot een dressing. Breng hem op smaak met zout. Meng de dressing door het paprikamengsel en voeg voorzichtig al roerend de aardappelen toe. Garneer het gerecht met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-paprikasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven