Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelpuree recept
Aardappelpuree recept

Aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stamp de gare, nog hete en afgegoten aardappelen in de pan.
Breng in een andere pan de melk met daarin het klontje boter aan de kook.
Giet de kokende melk bij de aardappelen en vermeng goed zodat de melk wordt opgenomen door de aardappel.
Blijf boven een laag vuur met een houten lepel kloppen tot een luchtige puree ontstaat.
Als het te dik is naar je zin, voeg dan nog wat gekookte melk toe.
Breng de puree op smaak met zout, peper en vers geraspte nootmuskaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven