Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelragout met kwark recept
Aardappelragout met kwark recept

Aardappelragout met kwark


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Snijd de worsten in plakjes. Doe de aardappelblokjes met de worst en de bouillon in de pan en kook ze niet al te gaar. Afkoelen, eventueel afgieten en op smaak brengen met zout, peper, azijn en zoetstof. De kwark met de melk en de mierikswortel in een kom doen, goed door elkaar roeren en op smaak met zout, peper en cayennepeper. Was de slablaadjes, laat uitlekken en verdeel over de borden. Doe de aardappelragout met de kwark op de slablaadjes en garneer met reepjes paprika en wat takjes peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelragout met kwark recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven