Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cajun aardappels recept
Cajun aardappels recept

Cajun aardappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 200 graden C. Schil de aardappels en snijd ze in grote blokken (ongeveer 2 x 2 cm) leg op de bakplaat een vel bakpapier. Doe de aardappelblokjes erop. Bestrooi met de kruiden en de olie. Hussel het geheel goed door (met je handen) zodat alle aardappelstukjes bedekt zijn met olie en kruiden. Zet het geheel voor ruim 30 minuten in de oven (het resultaat moet bruin en krokant zijn).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit cajun aardappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven