Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cajun frites uit de oven recept
Cajun frites uit de oven recept

Cajun frites uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


De aardappels schoonboenen onder stromend water. Met de hand in fritesvorm snijden. De bodem van een metalen braadslee bedekken met olijfolie. De frites erin leggen( Niet teveel over elkaar leggen). De cajunkruiden erover strooien en de frites omscheppen met je handen. Het kruiden herhalen. Olijfolie erover strooien. De oven op 220 graden C. voorverwarmen. De frites in ongeveer 40 minuten, in het midden van de oven (af en toe omscheppen) heerlijk knapperig bakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit cajun frites uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven