Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde aardappelen met oude kaas en creme fraiche recept
Gevulde aardappelen met oude kaas en creme fraiche recept

Gevulde aardappelen met oude kaas en creme fraiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Was de aardappelen en smeer ze in met boter. Leg de aardappelen in een ovenschaal en bak ze in het midden van de oven in 1 uur gaar. Snijd de bovenkant van de aardappel los als een deksel. Hol de aardappelen uit en doe het aardappelkruim in een kom. Voeg de kaas met creme fraiche en bieslook toe en meng het geheel door elkaar. Vul de aardappelen met het kruimmengsel en zet ze 5 minuten terug in de oven. Zet de dekseltjes op de gevulde aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde aardappelen met oude kaas en creme fraiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven