Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrie-aardappels met spinazie recept
Kerrie-aardappels met spinazie recept

Kerrie-aardappels met spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de spinazie gedurende ca. 4 minuten op 600 Watt in de magnetron. Kook de aardappels gedurende ca. 20 minuten beetgaar. Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de knoflook en de ui gedurende ca. 2 minuten. Voeg de kerriepoeder toe, wat zout en de aardappels en bak even mee. Roer de spinazie en de citroensap erdoor heen en laat het gerecht afgedekt in ca. 10 minuten gaar worden.

Serveersuggesties

Lekker bij kip.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrie-aardappels met spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven