Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kool in aardappelpuree recept
Kool in aardappelpuree recept

Kool in aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de room met de lente ui en giet dit bij de gekookte aardappelen. Stamp tot een puree. Breng op smaak met zout en peper. Kook de kool 1 minuut in kokend water en laat hem uitlekken op een zeef. Roer dan door de warme puree. Laat de boter smelten. Verdeel de puree over 4 borden,maak een kuiltje in het midden en giet daar de gesmolten boter in.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kool in aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven