Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige aardappelpuree met bosui en basilicum recept
Romige aardappelpuree met bosui en basilicum recept

Romige aardappelpuree met bosui en basilicum


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardapppels en snijd ze in blokjes. Kook ze in weinig water met wat zout in 17.5 minuten gaar. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Giet de aardappels af en stamp ze fijn. Voeg de crème fraiche, melk en kaas toe en roer alles tot een smeuïge puree. Voeg zonodig nog wat melk toe. Schep de bosui erdoor en warm enkele minuten zachtjes door. Voeg zout, peper en nootmuskaat naar smaak toe. Snijd tenslotte de basilicum fijn en roer het door de puree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige aardappelpuree met bosui en basilicum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven