Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roti in pitahbroodje recept
Roti in pitahbroodje recept

Roti in pitahbroodje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kip in stukjes van 2x2 cm en marineer ze in wat olie en massala. Snijd de aardappelen en de kouseband eveneens in stukjes van 2x2 cm. Snipper de uien. Bak 1 eetlepel massala in wat olie. Bak nu de uien glazig. Doe de kip bij de uien en voeg hierbij de massala waar het in is gemarineerd. Wanneer de kip goudbruin is, de aardappelen en kousenband toevoegen en goed omroeren. Laat het geheel 15 min. smoren, voeg evt. wat water, het laurierblad, zout en nog wat massala toe. Nog even goed doorroeren! Verwarm de pitahbroodjes in een broodrooster en vul ze met de roti! Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roti in pitahbroodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven