Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle aardappelmaaltijdsalade recept
Snelle aardappelmaaltijdsalade recept

Snelle aardappelmaaltijdsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de kleine krieltjes volgens verpakking. Snijd de spercieboontjes schuin in stukjes van ong. 2 cm. Haal de pitjes uit de tomaten en snijd ze in smalle reepjes. Snijd de champignons in plakjes en bak ze lichtbruin. Bak de spekjes. Als alles lauw is, door elkaar roeren. De dressing naar smaak maken en door de salade roeren. Strooi eventueel pijnboompitjes door de salade, als je dit lekker vind. Heerlijk met stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snelle aardappelmaaltijdsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven