Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Superkrokante aardappelen met zeezout recept
Superkrokante aardappelen met zeezout recept

Superkrokante aardappelen met zeezout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in water met zout met de deksel op de pan in 20 min. gaar. Giet ze af en laat ze nog 2 min. met de deksel op de pan staan. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Doe de aardappelen in een ovenschaal en schep ze goed om met de bloem en het zout. Schep de aardappelen om met de olie en laat ze in de oven in 30 min. goudbruin en krokant worden

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit superkrokante aardappelen met zeezout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven