Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlofschotel recept
Witlofschotel recept

Witlofschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stoof het witlof met een halve ajuin op z'n geheel. Kook de aardappelen met een halve ajuin op z'n geheel. Bak het gehakt met knoflook en fijne ajuin. Maak een kaassaus. Neem een ovenschotel en leg onderaan de aardappelen in schijfjes(zonder de ui). Daarop het gehakt. Daarop de witlof (zonder de ui) en daar bovenop de kaassaus. Bestrooien met gruyerekaas en in de oven (een 20-tal minuten).

Serveersuggesties

hij is nog beter wanneer je hem een dag vooraf maakt

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlofschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven