Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortelaardappelpuree recept
Wortelaardappelpuree recept

Wortelaardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was, schil en snijd de wortels, ajuin en aardappelen in kleine stukjes. Kook de aardappelen tot ze gaar zijn. Doe de ajuin en de wortels in wat gesmolten boter in een wok(pan). Doe zout, peper, laurierbladen en de suiker erbij. Laat 15 (20) minuutjes zacht stoven met deksel op de pan. Giet de aardappelen af en doe de pan met wortels in de pot. Doe er boter, melk, zout, peper en muskaatnoot naar wens bij. Goed stampen.

Allergenen Informatie

Voor dit wortelaardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven