Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomers stamppotje van aardappels, veldsla en fetakaas recept
Zomers stamppotje van aardappels, veldsla en fetakaas recept

Zomers stamppotje van aardappels, veldsla en fetakaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fetakaasblokjes uit laten lekken. Vang de gekruide olie op. Schil de aardappelen en kook ze in een laagje water in ongeveer 20 minuten gaar. Pas zout aan het water toevoegen als het water kookt. Giet de aardappelen af en stamp ze samen met de pastasaus, creme fraiche, peper en nootmuskaat tot een stevige puree. Blijft het geheel te smeuiig dan kan er wat aardappelpuree worden toegevoegd. Schep de sla er door heen. Schep een scheut van de gekruide olie door de puree.

Serveersuggesties

Lekker met jus. Vervang de kaas door uitgebakken magere spekblokjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zomers stamppotje van aardappels, veldsla en fetakaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven