Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

"Bretonse" zalm a la Suus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een marinade van de knoflookolie, citroensap en de bretonse kruiden en leg hier de zalm in.
Laat ca. 24 uur marineren in de koelkast in een afgedekte schaal en draai de zalm regelmatig zodat de marinade overal goed bij kan komen.
Haal de zalm vervolgens uit de marinade en haal teveel aan alg eventueel weg.
Pak de zalm in in alluminiumfolie.
Vervolgens kun je 'm op de bbq leggen en in ca. 10 minuten laten garen.

Evt ook mogelijk om te garen in bv de oven. . . In dat geval de oven 10 minuten voorverwarmen op ca. 120 graden, zalm in folie in n ovenschaal leggen en in de oven zetten.
Na 5 minuten temperatuur terugdraaien naar ca. 100 graden

Serveersuggesties

Lekker bij: aardappelpuree en worteltjes (klassieker), frietjes/gebakken aardappeltjes en sla , rijst en erwtjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit "bretonse" zalm a la suus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept "Bretonse" zalm a la Suus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Een mooi recept heerlijk Het zou ook lekkerder zijn als de zalm in bananenblad wikkelt in plaats van aluminiumfolie Hierdoor krijgt de zalm een aparte smaak.
    Jaccor gaf dit recept op 9 augustus 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven